مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام
بنده خانمی هستم 30 ساله 5 سال پیش به دلیل اختلافاتی که با شوهرم داشتم از منزل مشترک به منزل پدرم آمدم و مهریه را به اجرا گذاشتم، در همین حین اقدام به شکایت از شوهرم در دادگاه کیفری به جرم ترک انفاق و ضرب و جرح و ممانعت از حق و فحاشی و... علیه شوهرم کردم، که دادسرا تمامی شکایات بنده را وارد ندانست و دستور بر منع تعقیب شوهرم صادر کرد، من هم با توقیف اموال و توقیف حساب های شوهرم و همچنین مزایده منزل مشترک توانستم بیشتر مهریه را یک مرتبه وصول و الباقی آن را طی اقساط در حال دریافت ان میباشم، شوهرم حتی وکیل هم نگرفت فقط با گرفتن حکم عدم تمکین مهریه من را قطع کرد و عدم تمکین را به اجراییه برده هر2 ماه یا با مامور به منزل پدری من آمده یا یک اظهارنامه جهت برگشت به منزل به من میدهد، درخواست ازدواج مجدد نیز داد که روز قبل از جلسه رسیدگی درخواست خود را استرداد کرد و پس‌ گرفت، البته تا جایی که من میدونم ایشون تمامی شرایط عقد را دارند و کارمند هستند و از مرتبه اجتماعی در موقعیت مناسبی هستند.
اکنون من میخوام درخواست طلاق بدهم چون واقعا خسته شده ام؟
ایشان هیچ عنوان حاضر به طلاق نیست و میگه پول واسم اصلا مهم نیست.
آیا این طولانی شدن مدت جدایی دلیل بر عسر و حرج من نمیشود؟
من چطور میتونم بدون اینکه این مالی که از شوهرم گرفتم را پس بدهم درخواست طلاق کنم؟
تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
اولا در متنی که فرستادید نوشتید که بدلیل حکم عدم تمکین مهریه من رو قطع کرده ... از نظر قانونی شخصی که حکم عدم تمکین میگیره فقط نفقه به او تعلق نمیگیرد نه مهریه . در ثانی میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عسروحرج را به دادگاه ارایه دهید و جدا زندگی کردن زن و مرد به مدت طولانی و سایر شرایط میتواند یکی از دلایل عسرو حرج باشد که بررسی و پذیرش آن با دادگاه مربوطه است

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مهریه شما به دلیل عدم تمکین قطع نشده، بهتر است از شماوره یک وکیل بهره مند شوید

پرسشگر :

منظورم قطع نفقه بود که اشتباه قطع مهریه نوشتم..اشتباه تایپی بود

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام طولانی بودن مدت جدایی یکی از موارد عسر و حرج می باشد و همچنین دادخواست ایشان مبنی بر ازدواح محدد نشان میدهد قصد زندگی ندارند هر چند استرداد نموده و در ضمن مهریه به علت عدم تمکین قطع نمیشود