مشاوره حقوقی رایگان - همسر اینجانب تصادف جرحی 50 50 داشته اند بیمه ارائه نموده و خودرو را ترخیص شده ولی امروز ابلاغی داشت

نوع ابلاغیه : ابلاغی اخطاریه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
فرد مجروح خانمی بوده زیر پل عابر و بدون توجه به سواره رو و در باند سرعت با خودرو همسرم تصادف می نماید و با کنترل عالی ولی تنها خودرو با ایشان مماس شد ولی بدلیل ترس به خودرو سرش برخورد می نماید و خونریزی داشته که با مراجعه به بیمارستان بنده و نظر کارشناس پرستاری همان روز سرپایی درمان و مرخص می شود و امروز بعد از حدود چهار ماه امروز ابلاغی به خانم بنده با عنوان ابلاغی اخطاریه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط شده است. نامبرده بدلیل کمر درد از سواره رو و از بین حصار فلزی و محل غیر اصولی می خواسته عبور نماید و نزدیک پل عابر پیاده ولی افسر 50 50 مقصر اعلام نموده و همسرم برای ترخیص خودرو از دادگاه نظر افسر را تایید نموده ولی الان بعد چهار ماه این ابلاغ آماده است. بیمه آیا هزینه را پوشش می دهد ؟ چرا احضار شده است ؟ ما برای دریافت هزینه 50 50 آیا می توانیم بدلیل استرس ایجاد شده که همسرم به دلیل این تصادف دیگر خودرو سوار نمی شود و رانندگی نمی نماید و همسرم دیگر فرزندم را به مدرسه نمی تواند برساند و من باید هزینه متحمل شوم را از وی درخواست نمایم .

پاسخ ها :

عسکری نوغابی رامین

عسکری نوغابی رامین :

استان :

سلام
درصورت تاييد پزشكي قانوني مبني بر ايجاد ترس ناشي از تصادف براي زيانديده ارش تعيين ميشود