مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری امانت از خائن در امانت

سلام و خداقوت.
سوالی پرسیده بودم که به دلیل دانش ناکافی، طرح اون مبهم بوده تصحیح میکنم :
پدرم به بیماری تنفسی سالها، متعاقبا بیماری «کوشینگ» ناشی مصرف طولانی مدت کرتن مبتلا شدند که از حداقل عوارض این بیماری : قند و مصرف انسولین، گیجی و حواس‌پرتی شدید، علائم نزدیک به جنون، پوکی استخوان و زمین گیری و..
ایام کرونا امکان رسیدگی به زمین زراعتی 25 هکتاری آبی پرمشغله با پروانه کشاورزی نداشتند و نیاز به حضور فیزیکی در برخی اماکن دولتی.. زمین رو امانت به برادرم دادند (تقسیم وظیفه بین اولاد ذکور برای هرکسی یک کار. مثلا اینجانب منزل در حال ساخت و پیگیری امور اداری رو به عهده گرفتم وکالتی نیابتی)
زمین گرانبها با وکالت خرید و فروش به برادرم. بنا شد اگر زمانی وکالت کافی نبود، با اطلاع همه، انتقال موقت مالکیت بدن. اعتماد داشتیم بهش. اما تعهد نامه ای به امضا و انگشت این برادر و پدر بعنوان وکیل و موکل و ما بعنوان شاهد رسید که هرلحظه ورثه سهم خود رو مطالبه کنند بلافاصله باید برگردونن و تا زمانی که در اختیار برادر باشه، درآمد زمین به حساب پدر یا به سهم مشخص قانونی، به حساب همه واریز بشه.
پدر ناگهان بیمار و بعد از سه هفته فوت. داغدار بودیم و غافل که برادر به محض وخامت پدر، به دنبال انتقال سند مخفیانه رفته و قبل از چهلم پدر، سند صادر شده.
برادر نه تنها حالا زمین رو نداده، که درآمد حدود یک میلیارد اون رو هم بالا کشیدند و اصلا کر و کور شدند و میگن راست میگید شکایت کنید!!
این آقا بیمار ام اس و آبروی خاندان مانع اقدام ما شده. اکنون دیره و میترسم بفروشه یا ازش بالا بکشن این نادان و بی تجربس.

تمام بزرگان فامیل شهود پدر هستند که بهشون محض اطمينان اطلاع داده بودند و حالا گفتند شهادت در دادگاه حداقل اقدام ماست و وظیفه شرعی.
تعهدنامه انگشت و امضا شده هم موجود هست اما دفتری نیست.
وکالت نامه های مشابه در امور دیگر بنام ما هم هست برای مثال اثبات ادعای دلیل این وکالت خرید و فروش پدرم.
بیماری های روحی و روانی سال‌های قبل از فوت پدرم هم موجود (یک سال آخر مشکلات روحی بروز داشتند که بسیار جدی )
مسئولان دادگاه منطقه ما نیز آگاه هستند چرا که پدر از متنفذین و مقامات اسبق دولتی و بسیار باآبرو بودند.
ریاست شورای حل اختلاف ما گفتند : من هم در جریان هستم اما امکان شهادت ندارم.
من چه کنم؟ نگرانم که این درخواست رسیدگی بی نتیجه بمونه و نه تنها چند صد هزار تومن پس اندازمون هم بره، که با کش پیدا کردن این موضوع، حیثیت خانواده که اهم موارد هست..
واقعا الان دستم نبود هزینه مشاوره حقوقی. نداشتم. ببخشید، دلیل این همه توضیح در این بخش، همینه (ندارم وجه کافی وکالت)

ممنون میشم فقط :
دعوی با این اسناد (و حداقل بیست شاهد معتبر غیر قابل جرح) به جایی خواهد رسید بدون زندانی شدن برادرم؟ بدون هتک آبروی خانواده؟ رسیدگی محرمانه در این مسائل ممکنه؟

خدا جزای خیر بده به هر بزرگواری که پاسخ بدن و صددرصد من از دادراه وکیل خواهم گرفت برای این دعوی.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . متن وکالتنامه بسیار مهم است اگر ایشان صرفا وکالت در خرید و فروش داشته اند به هر کسی هم که انتقال دهند، که ثمن معامله با توجه به مصلحت موکل، جز ترکه محسوب می‌گردد و باید بین همه ورثه تقسیم شود بنابراین بهتر است وکالتنامه را وکیل بررسی نماید و دادخواست ارائه صورتحساب ایام وکالت را از برادر بخواهید