مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. من سال89 پدرم فوت کرد مادرم در خانه پدریم در روستا با برادرم ماند من هم به خاطر این که مادرم راحت زندگی کنه زمین کشاورزی ک حقم بوده را ک هنوز انحصار وراثت نشده در یک کاغذ گفتم یک میلیون من ب برادرم فروختم اما پولی ردو بدل نشده مشخصات زمین و زمین هم مشخص نشده کجا هستش
الان مادرم رو نگه نمیداره دیگه الان بهش میگم اون زمینمو بهم برگردون میگه بره خودمه بهم فروختی کاری میشه مرد یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام
متن کاغذی که امضا کردین باید دیده بشه تا بتونیم اظهار نظر کنیم