مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

من پدرم را در دوسالگی از دست دادم و در سن 22 سالگی برادرم تمام املاک و زمینهای پدرم را در سال 63 مبلغ صدهزار تومان در برگه ای تنظیم کرده و از همه خواهر و برادرها امضا گرفته و سهم ما را داده ولی اکنون در سال 402 فهمیدیم که ارزش زمینهای پدری در سال 63 نزدیک یک میلیون بوده حالا الان راهی هست که حق ضایع شده خودمان را از برادرم بگیریم قابل ذکر است که همه زمینها موجود و هنوز نتوانسته سند به نام خودش بزنه ممنون از راهنمایی وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض شد که می بایست تمام دلایل و مستندات شما مورد بررسی قرار بگیرد شرایط سنی شما قرار داد اینکه وجه حاصل از آن به چه صورت پرداخت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برادر شما مالک محسوب میشود مگر در زمان تنظیم قرارداد ، فرزندان صغیر بوده باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات زمین ها را به پسرش انتقال داده باشد این معامله به نظر بنده صحیح است و اگر مبلغ ثمن معامله ناچیز باشد دادگاه می تواند معامله را صلح فرض کند.
ولی اگر بعد از فوت پدرتان بقیه وراث انتقال داده باشند و شما امضاء نکرده باشید در این صورت شما می توانید طرح دعوی کنید و سهم خود را بگیرید.