مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه رسمی

زوج‌ به زوجه وکالتنامه انتقال دو دانگ از شش دانگ منزل دادند زوجه برای اینکه سند بنام خود بزند به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه اما صرفا کپی برابر با اصل سند در دست ایشان دارند به اصل سند دسترسی ندارند به نظر شما چکار باید کرد؟ در وکالتنامه حق گرفتن المثنی به زوجه داده شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اگر دفترخانه او را بشناسد انجام میدهد . به حساب اعتماد و شناخت قبلی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دفترخانه با این شرایط خاطر به تنظیم سند نباشد در این صورت زوجه باید با وکالتی که از زوج دارد نسبت به دو دانگ مبایعه تنظیم کند و اگر حق صلح دارد صلحنامه تنظیم کند سپس طبق قرارداد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.