مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طرح شکایت کیفری با وکالتنامه رسمی

با عرض سلام، اینجانب دارای سند وکالت رسمی از مادرم میباشم و قصد طرح شکایت کیفری علیه شخص متشاکی به وکالت از مادرم را دارم، با توجه به اینکه در این وکالتنامه اختیاراتی اعم از مراجعه به کلیه ادارات دولتی و غیر دولتی و اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط و نیز مراجعه به هر یک از مراجع قضایی اعم از بدوی و تجدید نظر و تقدیم هر نوع شکایت و دادخواست علیه کلیه اشخاص که به نحوی از انحا در مقام تضییع حقوق موکل برآیند اعم از کیفری و حقوقی و کلیه مراحل رسیدگی از بدوی و تجدید نظر تا مرحله ختم و مختومه شدن پرونده ها در کلیه مراحل مختلف به اینجانب اعطا شده است. حال با توجه به وکالتنامه رسمی فوق که اینجانب در دست دارم، برای شروع و انجام طرح شکایت کیفری علیه متشاکی از کجا و چطور باید اقدام کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سمیه امیرتیموری

سرکار خانم سمیه امیرتیموری :

وکالت رسمی در کلیه مراجع اداری معتبر و قابل استناد میباشد لکن در دادگاه و مراجع قضایی اینگونه وکالتها فاقد اعتبار است و تنها تاثیر و استفاده ای که میتوان از آن نمود اختیار تعیین وکیل رسمی دادگستری است به بیان دیگر با چنین وکالتی تنها میتوان با واسطه وکیل رسمی دادگستری اقدام به طرح دعوا یا شکایت نمود. درنتیجه موکل یا میبایست شخصا اقدام ب طرح شکایت نماید یا با اعطای وکالت مستقیم یا باواسطه چنین وکیلی به وکیل دادگستری.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما باوکالتی که دارید باید برای طرح شکایت باید وکیل دادگستری بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما امکان طرح شکایت ندادید و باید وکیل بگیرید چون اون وکالت در همه ادارات غیر از دادگاه دارای اعتبار است

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر، جنابعالی الزاما برای طرح شکایت در محاکم محترم کیفری باید به وکیل دادگستری مراجعه نمایید. وکیل با وکالت مع الواسطه شما ، مبادرت به طرح شکایت خواهندنمود.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر در وکالتنامه حق توکیل داشته باشید، جهت طرح دعوی و شکایت باید به وکیل دادگستری وکالت بدهید و اگرحق توکیل ندارید، حق اقدام برای شما متصور نیست و موکل باید خود اقدام نماید یا وکیل بگیرد.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با توجه به شما پروانه وکالت دادگستری نداری به صورت مستقیم می‌توانید به دادگستری مراجعه نمایید و باید برای مادر خود وکیل دادگستری اخذ نمایید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام شما شخصا نمیتونید به مراجع قضایی و طرح شکایت کنید بلکه از طرف مادر وکیل دادگستری بگیرید و وکیل از طرف مادر طرح دعوا کنند

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اشخاص غیر وکیل با وکالتنامه محضری امکان طرح دعوا ندارند
در صورتی که اختیار اخذ وکیل داشته باشیم تنها می‌توانید برای ایشان وکیل دادگستری انتخاب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکانپذیر نمی باشد باید به وکیل دادگستری توکیل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما خودتان نمی توانید شکایت نمایید بلکه باید وکیل دادگستری بگیرید تا