مشاوره حقوقی رایگان - باعرض سلام سوال من درمورد مشاعات ملک میباشد

بنده در آپارتمانی 8واحدی که شامل سه طبقه دو واحدی به متراژ 70متر و دو طبقه تک واحدی به متراژ 135متری هستم که کلا5 طبقه است پشت بام ساختمان به دلیل بارندگی نم داده است الان مشکل سر تقسیم هزینه مشاعات میباشد به چه صورت باید تقسیم شود هزینه ایزوگام پشت بام مدیرساختمان می‌گوید دو واحد بزرگتر باید هزینه بیشتری بدهند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله طبق قانون هزینه ایزوگام پشت بام بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد میباشد و نه به صورت مساوی

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بله سهم هر واحد به میزان سهمش از مساحت اختصاصی است. واحد بزرگتر دوبرابر می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها براساس متراژ محاسبه و پرداخت می شود