مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه های مشاعات ساختمان

سلام وقت بخیر ما دریک آپارتمان 10 واحدی 17سال هست زندگی میکنیم تا کنون پول اب وبرق وشارژ وگاز به صورت مساوی بین واحدها تقسیم میشد این دفعه مدیر جدیدی برای ساختمان انتخاب شد به یکباره بدون مشورت با بقیه ساکنین برای هرواحدی تعدادی ثابت در نظر گرفته وپول رو به تعداد افراد داخل واحد میخواهد حساب کنه برای یکی کم زده چون باهش دوسته برای یکی با مهمون حساب کرده ،میگه خودم تشخیص میدم شما چند نفرهستین و توی گروه واتساپ ساختمان گذاشته که پرداخت کنید. ما موافق این طرح نیستیم ومثل همیشه پول ها رو پرداخت کردیم میگه از شما شکایت میکنم.ایا می تونه بدون موافقت از من به عنوان یک ساکن طرح جدیدی رو تو ساختمان بگذارد .ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پول قبض آب و برق و گاز باید براساس تعداد نفرات محاسبه شود و شما نیز تقسیم بر نفرات ساکن در آپارتمان حساب کنید و پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که هزینه‌هایی که کنتور جدا دارد مانند آب بر تعداد نفرات محاسبه می‌شود اما برق که کنتور جداگانه دارد و گاز نیز بر تعداد واحد محاسبه می‌گردد