مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست متقابل

سلام. دادخواست متقابل با دختری که در دوران عقدی مهریه را به اجرا گذاشته را چطور میتوان به دادگاه داد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در این فرض سوال بابت خواسته خواهان ، دادخواست متقابل وجود نخواهد داشت .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگردلیلی برپرداخت بخشی ازمهریه رادادیددادخواست متقابل مبنی براینکه مطالبه مهریه به مبلغ خواسته خواهان درپرونده اصلی وخوانده فعلی خلاف است را
تقدیم همان شعبه نمایید.موفق باشید