مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست متقابل

با عرض سلام و تشکرقبلا" عرض کرده بودم که سازنده قرارداد مشارکت علی رغم نداشتن حق پیش فروش ، یک واحد مسکونی را به شخصی فروخته و خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده و اینجانب که مالک هستم نموده و جهت صلح وسازش به شورا ارجاع شده بود که براساس راهنمایی حضرتعالی از طرح دادخواست متقابل برای ابطال مبایعه نامه تا زمان طرح در دادگاه امتناع کردم و درجلسه شورا حاضر نشدم . گویا خواهان درشورا از دادخواست خودش انصراف داده است . آیا بنده میتوانم باستناد شماره دادخواست نخستین خواهان ، دادخواست متقابل مبنی بر ابطال مبایعه نامه را بدهم یا خیر؟ از بزرگواری شما بسیارممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر دادخواست تقابل در این مورد مفهومی ندارد باید دادخواست مستقل تقدیم کنید