مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات با نوه

با سلام و احترام
متاسفانه مدتی پیش زن و‌شوهری که از بستگان ما بودند طی حادثه ای فوت شدند و حضانت فرزندانشان به خانواده پدربزرگ و مادربزرگ پدری داده شد که آن خانواده اجازه ملاقات با نوه به پدر بزرگ‌و مادربزرگ مادری نمی دهند آیا این امر ممکن نیست ؟
امکان اینکه شخصی که حضانت را دارد به دلیل عدم اجرای تکلیف خود سلب حضانت شود و یا به طرق دیگر محکوم شود وجود دارد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مصلحت فرد رعایت نشود میتوانید دادخواست ابطال حضانت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست دستور موقت ملاقات نوه را مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانند از طریق دادگاه درخواست ملاقات کنند