مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه و اجرت المثل ایام تصرف

سلام وکلای عزیز
اگر در قراری ذکر شده باشد تعهد خود را انجام ندهد و تحویل ندهد روزانه 500 هزار جریمه بابت ضرر و زیان بدهد بابت اپارتمان که خریداری کردم و اپارتمان که خریداری کردم اجاره داده خاستم بدونم میتوانم هم خسارت اجرت المثل ایام تصرف بگیرم هم ضرر زیان قراردای میتونم جفتشو درخواست بدم یا فقط میتونم یکی رو اقدام کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله

شما باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا خسارت قراردادی قابل مطالبه است

امید خوش سخن

جناب آقای امید خوش سخن :

با سلام شما می توانید نسبت به مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و مطالبه وجه التزام قرارداد خود اقدام نمایید