مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ابطال ضمانت وام

با سلام و احترام
من در یک شرکت خصوصی شاغل هستم و ضامن وام یکی از همکاران در بانک ملت شدم . برای ضمانت چک و سفته ای ارائه نکرده ام. اما فیش حقوقی ارائه و فرم هارا امضا کرده ام.
شرایط ابطال ضمانت رو لطف می کنید توضیح بدید. به چه صورت می تونم ضمانتی ک انجام دادم رو لغو کنم ؟ 3 ماه از تاریخ ضمانتم میگدره و مدت وام سه ساله است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام امکان ابطال آن وجود ندارد شما ضامن هستید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام باید به شعبه بانک به همراه وام گیرنده مراجعه نمایید و شخص دیگری به عنوان ضامن معرفی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا امکان لغو ضمانت در بانک وجود ندارد مگر با موافقت
بانک

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امکان وجود ندارد مگر بانک رضایت داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنینی امر ممکن نیست مگر بانک موافقت کند