مشاوره حقوقی رایگان - ابطال ضمانت وام

سلام
سال 99 به دلیل عدم آگاهی درباره امور بانکی میرفتم ضامن وام ازدواج میشدم نمیدونستم چی به چی هست و میگفتن ثواب دارد بیا انجام بده چیزی هم از من نمیخواستند
بعدا فهمیدم با اون یک برگ کپی شناسنامه و کارت ملی من جعل اسناد انجام دادند و من رو به عنوان ضامن کارمند معرفی کردند
حالا صاحبان حساب ها قسط پرداخت نکردند یک سریاشون
من هم یک بار دادگاهی شدم به جرم جعل اسناد و استفاده از سند مجعول و هم جریمه شدم هم تعلیق و پرونده مختومه شد
حالا میخوام ابطال ضمانت انجام بدهم چون هیچ پولی نگرفته بودم
به خاطر بسته بودن حسابام نه میتونم جایی کار کنم نه میتونم ازدواج کنم و وام ازدواج بگیرم
آیا میتونم ضمانت ها رو باطل کنم؟
کمکم کنید زندگیم دو سه ساله به هم ریخته الان برای ازدواج گیر کردم به خاطر شغل و بسته بودن حسابام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضمانت کرده باشید چنین امکانی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ضمانت عقد لازم هست و شما نمیتوانید یکطرفه بهم بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان ابطال ضمانت‌نامه وجود ندارد و شما در این امر سهل‌انگاری نموده‌اید.