مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت ملکی و تصرف عدوانی

سلام در یک اپارتمان 3طبقه و 3واحدی هستیم و مادر طبقه دوم سکونت داریم طبقه 3 یکبار بخاطر اینکه به ما اجازه نمیداد از پشت بام استفاده کنیم محکوم شده بود و بعد از این قضیه شروع کرد به سروصدا کردن و ایجاد مزاحمت با کفش پاشنه دار تو اتاق در ساعت های از نصف شب راه رفتن، کشیدن میز و مبل دراین ساعت ها و زیادکردن صدای موسیقی و دویدن و کوباندن درب ضد سرقت اتاق هایشان ، و در پاگرد پشت بام انباری درست کرد که استفاده شخصی میکند و خیلی از وسیله هایش در پاگرد میباشد و گلدان های زیادی در دو طرف راه پله که رفت و امد را سخت کرده و لوله کشی گاز از واحدخودش به پشت بام که از ان استفاده میکرد و در ضمن کنتور گاز هر واحد جدا میباشد ما بخاطر این مسایل مجبور به شکایت کیفری شده بودیم چون هرچه کوتاه می اومدیم این ها بدتر میکردند، و 3شاهد به دادگاه معرفی کردیم یک مادرم که هفته ای یکبار خونه ما خوابیدن هستش دوم دامادم که چندبار در ساعت های مختلف بخصوص زمان استراحت و شب ساعت 12شاهد این ماجرا بود و یکی دیگه رفیق مون، حال طبقه 3 بعد شکایت ما شکایت متقابل انجام داد که انها هم سروصدا میکنند، و گل و گلدان های مارو در پشت بام بود شکستند و از شوهرم شکایت کردن که درب اسانسور باز میگذارند و شاهدی که به دادگاه معرفی کردند، یک زن و شوهر طبقه اول بودن که ما بخاطر اینکه طبقه اول فاقد پارکینگ بود و از پارکینگ ما استفاده میکرد شکایت کرده بودیم و طبق حکم به 93روز زندان و 4میلیون وجه نقد محکوم شده بود و شاهد بعدیش برادرش بود که تو شهادتش نوشت من عید ساعت 2شب رفته بودم عید دیدنی طبقه دوم با کفش توراه پله راه میرفت، و شکایتی که از شوهرم کرده بودن یک شاهد بود که نصاب اسانسور بود که اومد گفتش در طبقه دوم لای اسانسور چیزی گیر کرده بود و من ندیدم که چه کسی این کارو کرد و نوشت شاید سهوا یا عمدا بود و فقط چیزی لاش بود و ما از دادگاه از طبقه اول که اومد شهادت داد جرح شهادت و خواستیم چون که طبق حکم محکوم شده بود و دشمن ما بودند و از برادرش گفتیم چه کسی ساعت 2شب عید دیدنی میره پس دروغ هستش و نشون دهنده این است خودشون عامل مزاحمت هستند و من و شوهرم هردو شاغل هستیم و مجبوریم شب زود بخوابیم و صبح زودتر بلند بشیم و به بازپرس گفتیم ایا این برادرش همه شب اونجا مهمان بود و سروصدای مارو شنید اما مادرم همه هفته خوابیدن خونه ما هستش و درمورد نصاب اسانسور گفتیم که شاهدخودش گفت من با چشمم ندیدم، که چه کسی این کارو کرد فقط اشغال لای اسانسور گیر کرده بود و طبق دستور بازپرس کارشناس اومد و نوشت که همه وسایل در قسمت مشاع مربوط به طبقه 3میباشد که از نظر اپارتمان نشینی خلاف میباشد حال بازپرس برای هر3نفرما برای ایجاد مزاحمت جلب به دادرسی زد و درمورد شکایت گلدان و تخریب از طرف طبقه 3 منع تقیب زد سوالم این است آیا با این شاهدهایی که معرفی کرد و طبق حکمی از دادگاه داشتیم نباید جرح شاهد میشد و با یک شاهد اونم با حرفهای ضد و نقیض که زده بود و شاهدی که گفتش من ندیدم چه کسی لای اسانسور چیزی گذاشت چطور برای ما جلب به دادرسی صادر کرد حال ایا قاضی هم نظر بازپرس را میگیرد یا برای ما منع تقیب میزند با یک شاهد میتوانند اثبات کند؟؟ یا در دادگاه قاضی با یک شاهد رای نمیدهد؟ باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در موارد کیفری بستگی به دلایل و قراین و دفاعیات دارد و توصیه میکنم که به وکیل مراجعه نمایید