مشاوره حقوقی رایگان - دیه مقدر

باسلام.در برگه پزشکی قانونی نوشته کوفتگی دراثر برخورد جسم سخت به فک.
دیه مقدر دارد. بیزحمت بفرمایید دیه اش چقدر است؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه را دادگاه تعیین می کند ولی اگر فک نشکسته باشد یا معیوب نشده باشد فوقش در حد دو درصد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مقدار‌دیه و‌درصد آن توسط پزشکی قانونی محاسبه میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ردیه و‌درصد آن توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود