مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط خریدار ملک

باسلام بنده ملکی را که دارای وام مسکن بود با وکالت یک ماهه به شخص دیگری فروختم بدین صورت که در این فاصله وام را به نام خود کند و سند به نام خود بگیرد ولی تا کنون اقدام نکرده واقساط را نیز پرداخت نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید که ایا باعث ایجاد مشکل برای بنده میشود یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام اگر در قرارداد به وام و تعهدات جدید خریدار اشاره کردین ٫ در صورت عدم پرداخت اقساط وام بانک تضمینات را به اجرا می گذارد و اگر ملک را به مزایده بگذارد شما ثمن معامله را دریافت کردید و خریدار متضرر می شود