مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط خریدار واحد مسکونی.

با سلام و خسته نباشید . بنده واحد مسکونی به شرط تملیک با وام بانکی به فرد دیگری فروخته ام که وام و ضامنین به اسم بنده می باشد . این ملک دو دست فروخته شده و مالک جدید از پرداخت اقساط ان خودداری می کند و چون وام به اسم بنده است مجبور شده ام اقساط آن را پرداخت کنم و خریدار بدهی بنده را پرداخت نمی کند لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی انجام بدهم. ضمنا مبلغی از وام هنوز باقی مانده و پرداخت نشده است.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید منتظر باشید کل اقساط تموم بشه سپس دادخواست مطالبه وجه بدین میتوانید به مقدار پرداخت شده دادخواست بدین

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.طرح دعوای حقوقی جهت مطالبه وجه وفق اسناد .
البته وضعیت کنونی ملک بلحاظ تصرف و ایادی سابق ازجهت نحوه انتقال ملک ومفاد قرارداد فروش ملک حائز اهمیت است تا حقوق و تعهدات طرفین درقبال ثالث و تعیین عنوان دعوای قانونی احراز گردد.