مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اصالت سند و تقدم و تاخر نگارش

قراردادی به تاریخ اسفند 1400 منعقد شده که در روند رسیدگی از طرف خوانده قراردادی مبنی بر ابطال قراداد ما بخاطر تقدم قراردادی دیگر در تاریخ مرداد 1400 ارائه شده
سؤال بنده این است که کارشناسی خط و سند می‌تواند تقدم و تاخر در بازه زمانی 6 ماهه را ثابت کند؟درصد خطا چقدر می‌تواند باشد

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام بله قابل تشخیص است ٫ درصد خطا هم بستگی به وضعیت فیزیکی برگه و‌جوهر داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توسط کارشناس رسمی ، تقدم و تأخر قرارداد مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر ر حال موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.
معمولا قابل تشخیص است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است