مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خواب خودرو

با سلام و احترام
بنده در سال 1400 یه خودرو تیبا 2 صفر تحویل گرفتم که بلافاصله بعد از تحویل مشخص شد خودرو از 4 نقطه رنگ شدگی دارد و نمایندگی زیر بار نمی رفت که با پیگیری و شکایت بعد از 9 ماه سایپا قبول کرد که خودرو رنگ می باشد و الان حدود دو ماه هست خودرو تحویل نمایندگی داده شده جهت تعویض و هنوز از خودرو خبری نیست آیا هزینه خواب در این مدت شامل ما می شود؟
ضمنا خودرو از زمان تحویلدر سال 1400 تا زمان تحویل به سایپا در پارکینگ منزل و کاملا خودرو صفر صفر بوده است.
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

درود.میتوانید از باب عدم دستیابی به منافع ممکن الحصول دادخواست جبران خسارت دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خواب خودرو طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است