مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام و خسته نباشید.. ببخشید مزاحم شدم. من چندروز پیش در یک فرعی بدون پیاده رو با یک خودرو 206 که یک خانم راننده بود تصادف کردم.. آمبولانس در محل حاضر شد و گفت چیز مهمی نیست.. ولی توصیه کرد که درصورت بروز مشکل به بیمارستان مراجعه کنم.. که تو برگه 115 که بعدا گرفتم قید شده.. من 3ساعت بعد تصادف به بیمارستان مراجعه کردم.. و بعد آن به پزشکی قانونی که طی نامه به دادسرا صدمات من تایید شد... ولی مشکل من اینجاست که نیروی انتظامی در محل حادثه حضور نداشت که کروکی و گزارش تهیه کند.. حالا من باید چیکار کنم؟ خیلی خیلی ممنونم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

شما باید بر علیه راننده طرح دعوا کنید و اگه قبول نکرد با ایتان سوگند دیه بگیرید