مشاوره حقوقی رایگان - هزینه حق الوکاله و فوت موکل

سلام خسته نباشید. مادر بنده بعد از فوت پدرم درخواست ارث و مهریه و ... کرده بودند از فرزندان و وکیلی در اختیار داشتند وکیل با توجه به برآورد اموال حق الوکاله 240 میلیونی رو تعیین کرده بود که از مادرم مبلغ 30 میلیون گرفته بود تا بقیه مبلغ را بعد از رای دادگاه و اجرای حکم از فرزندان برداشت کند حکم صادر شد وکیل هم ظاهرا تمبر این قرارداد را باطل کرده ولی اجرا نشد چون مادر بنده قبل از اجرا حکم فوت شدن میخواستم بدونم در حال حاضر تکلیف حق الوکاله وکیل چه میشود ؟
آیا میتواند از وراث بگیرد ؟
تکلیف مبلغ 30میلیونی که مادرم به وکیل پرداخت کرده چه میشود ؟؟ ؟
و میخواستم بپرسم هزینه باطل کردن تمبر این مبلغ240 میلیون چقدر شده که وکیل می گوید پرداخت کرده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکیل تعهدات خود را ایفا نکرده باشد میتوانید وی را عزل کنید و امور را برعهده گیرید و در مورد ابطال تمبر باید دید پروندع تحت چه عنوانی مطرح شده است . اصولا پرداخت پیش قسط وکالت قابل استرداد نیست