مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و فحاشی

در فروشگاهی شخصی به من حمله و فحاشی کرد‌.فیلم دوربین را از صاحب فروشگاه گرفتم و به پزشک قانونی رفتم و ازش به خاطر فحاشی و کتک کاری شکایت کردم.
بعد از یک ماه، اونا هم از من متقابلا شکایت کردن و به پزشک قانونی رفتن. الان دوتا پرونده لف شدن.

سوالم اینه که دوربین فروشگاه، کل فضای فروشگاه رو پوشش داده و هر کس که تو فروشگاه بوده مشخصه.حالا چون فردی که من رو ضرب و شتم کرده،کلی دوست و آشنا و رفیق داره،میتونه اونا رو با اینکه تو فیلم دوربین فروشگاه نیستن،به عنوان شاهد بیاره؟؟
من متاسفانه به کارکنان فروشگاه که گفتم هیچکدام حاظر به شهادت به نفع من نیستن بعضیا ها آشنای ضارب هستن بعضی ها هم از ضارب میترسن.
سوال دوم اینکه اگه اون برای دیه گرفتن خودزنی کنه،پزشک قانونی حتما میتونه تشخیص بده خودزنی بوده؟چون نمیدونم چطور ممکنه آسیب دیده باشه که اثرش بعد از یک ماه باقی مونده باشه!!
سوال سوم در دعوایی که من شروع کننده نبودم، اگر باعث آسیب بدنی به کسی شده باشم،یا با شاهد اثبات کنند که فحاشی کرده ام آیا برای منم سوسابقه ثبت میشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر حد قذف ثابت نشود سوپیشینه نمیشود