مشاوره حقوقی رایگان - دریافت رسید ترک کار از کارگر توسط کارفرما

با سلام بنده بعنوان پیک در یک فست فود مشغول بکار بودم که بعد از مشاجره تلفنی بر سر مرخصی کارفرما اعلام کرد دیگه نیا سرکار و زمانی هم که برای دریافت مدارک شناسایی خود مراجعه کردم ایشون گفتن باید رسید بدی حق و حقوقت رو گرفتی و ترک کار کردی. منم بخاطر اینکه به شناسنامه ام احتیاج داشتم و رسیدی هم بابت مدارک شناسایی خودم از ایشون نداشتم متن دلخواه ایشون رو مبنی بر دریافت تمام حق و حقوق و ترک کار با دست خط خودم و امضا و اثر انگشت بهشون دادم. از اون ماجرا یکسال گذشته آیا من میتونم بابت عدم دریافت حق و حقوقم از ایشون شکایت کنم و اینکه رسید ترک کاری که دادم برام چه مشکلاتی رو ایجاد میکنه؟ آیا ایشون میتونه مطالبه خسارت بابت ترک کار من کنه؟. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق وزارت کار کار خواسته خود را مطالبه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و