مشاوره حقوقی رایگان - معلول ناجا

سلام بنده کادر پیمانی ناجا بودم در سال91 در حین برگشت از محل خدمت به منزل با خودرو شخصی خودم تصادف کردم و اسیب دیدم و روال اداری رو طی کردم و در نهایت در کمیسیون برام معلول عادی زدن ولی هیچگونه غرامتی به من ندادن و از ناجا هم منفک کردن منو بعد اتمام قرارداد پیمانیم در سال 95 الان چون کتف دستم دچار اسیب دیدگی شده هر کاری که مشغول میشم دستم درد میگیره و توان انجام کار رو ندارم میخواستم بدونم با توجه به اینـکه چند سال گذشته ولی من در ناجا پرونده معلولیت دارم و کپی از فرم ب و ز که مسئولین وقت اون زمان امضا کردن و برابر اصل هم شده رو هم دارم ایا میتونم برای بازگشت به کارم اقدام کنم یا این که غرامت بگیرم..

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، هرچند بستگی به قرار شما با ناجا دارد. چون قرار داد شما تما م شده نمی تواتی برای بازگشت به کار اقدام کنی. و غرامت به شما تعلق نخواهد گرفت.