مشاوره حقوقی رایگان - زدن پرده بکارت

با سلام. من 23 سالمه حدود یک ساله با یک دختر خانومی آشنا شدم خیلی دوسش داشتم باهاش وارد رابطه شدم ب اصرار من و ب خاطر قول ازدواجی ک بهش دادم از جلو باهاش رابطه داشتم و پرده ی بکارت ایش... الان بعد یک سال خانواده ها هرکاری کردیم راضی نمیشن و ایشون میخواد ازدواج کنه الان باید چیکار کنیم ؟ نه دکتری هست تو شهرستان ما نه ما جایی رو بلدیم برای ترمیم لطفا کمکمون کنید که چیکار باید بکنیم ? با تشکر ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند در شهر دیگری به دکتر مراجعه کنه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینجا محل مشاوره مجرمانه نیست شما مرتکب جرم گناه و کار حرام شده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکار قانونی نیست ومیتواند عواقب داشته باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

جرم است و استغفار نماييد
خانم همراه شما نيز مي بايستي به خواستگار حقيقت را بيان نمايد