مشاوره حقوقی رایگان - سند‌ ملک‌ زیر 18سال

سلام‌من13سال‌دارم‌مادرم‌میخواد‌سند
خانه‌ای‌را‌به‌نامم‌بزنه‌میتوانیم‌من‌یا‌مادرم
خانه‌را‌بفروشیم‌

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر سند به نام شما باشد شما خودتان نمی توانید و ولی یا قیم شما می تواند به نمایندگی از شما بفروشد شما بعد از سن 18 سالگی یا با اخذ حکم رشد می توانید اختیار اموال خود را داشته باشید و هر معامله خواستید انجام دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سند اگر بنام فرزند 13سال شود واگر ولی نداشته باشد مادر باید قیومیت بگیرد وبااجازه دادستان بفروشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
فروش خانه و اموال صغیر ، فقط توسط پدر یا در صورت فوت پدر توسط قیم امکان دارد

ولی بعد از سن 18 سال تمام ، خود شما میتوانید اموال را انتقال بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام شما تا سن بلوغ و رشد نمیتوانید اقدام ب فروش کنید به تنهایی .مگر با اذن ولی یا قیم خود. .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروش خانه و اموال صغیر ،صرفا توسط ولی قهری و در صورت فوت توسط قیم امکان دارد
اما با حکم رشد ویا بعد از سن 18 سال تمام ، خود شما میتوانید اموال را انتقال بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر بنام شما شود ولی باید بفروشد یا با اذن شعبه سرپرستی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله امکان پذیر است ولی قیم یا ولی شما باید آن را تایید کند در موقع فروش منزل در اینده