مشاوره حقوقی رایگان - زدن سند ملک هلوگرام فرد 17 ساله

سلام و خسته نباشید. من 17 سال و 5 ماهم هست میشه به اسم خودم سند زمین هلوگرام داشته باشم یعنی به روایت به اسم خودم بزنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر کسی زمین را بنام شما بزند مشکلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان انتقال سند به اسم شما وجود ندارد ولی شما نمیتوانید معامله انجام بدهید یا قرارداد مالی تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیگران میتوانند سند به نام شما بزنن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اما خریدو فروش نمی‌توانید کنید سند بنامتان منع قانونی ندارد می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدو فروش نمی‌توانید کنید دیگران می‌توانند بنام شما سند بزنندمنع قانونی ندارد می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید.
توجه داشته باشید که باید پدرتان به عنوان ولی و نماینده قانونی شما امضاء کند.
اگر قصد دارید بدون اطلاع پدرتان خریداری کنید می توانید یا حکم رشد بگیرید و یا اینکه بعد از تنظیم قرارداد از پدرتان بخواهید که پشت قرارداد بنویسید قرارداد توسط اینجانب تنفیذ گردید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دلیل این که زیر 18 سال هستید ابتدا می بایست از دادگاه حکم رشد بگیرید. معامله افراد زیر 18 سال نافذ نیست

یک وکیل :

سلام بایستی 18سال کامل باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا حکم رشید بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر دیگری سند را با ولایت پدرتان به نام شما انتقال دهد منعی در این خصوص نیست