مشاوره حقوقی رایگان - آیا افراد 15 سال می‌توانند معامله کنند

سلام ببخشید من 15 سالمه میتونم معامله خودرو و یا موتور سیکلت بکنم. و اینکه پلاک ماشین و موتور سیکلت بنامم بخوره

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مانعی ندارد
لیکن اقدامات لازم را پدرتان باید انجام دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما به سن قانونی نرسیده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
معامله غیر نافذ میباشد و صحت معامله منوط به اذن ولی قهری میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صحت معامله منوط به اذن ولی قهری میباشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با اذن ولی یا قیم خود بلامانع است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت اخذ حکم رشد بلکه در غیر اینصورت خیر معاملات شما غیرنافذ است. ولیکن سایرین می توانند اموال اعم ملک و خودرو بنام شما بزنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معاملات آنها را باید ولی انها تایید کند در غیر این صورت تاثیر حقوقی ندارد