مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل واحد و بی خیالی سازنده

سلام وقت بخیر بنده یک واحد پیش خرید کردم که قرار شد یک سال بعد تحویل بگیرم .کل پول را به طور نقد همان روز قرارداد پرداخت کردم . فقط 30 میلیون تومان برای سند نگه داشتم . تحویل سر موقع نشد و11ماه بعد افتاد یک سال خودشان . بعد طبقه 3 واحد وسط بود که مشخص شد بعد از سه ماه بعد قرارداده شخص دیگری فروختن . و به ما گفتن طبقه دوم بهتر شما بیا دوم . و به ناچار بنده قبول کردم . ولی هنور قرارداد طبقه سوم برای بنده هستش. کلی هم ضرر بابت خونه ای که تحویل بنده دادن زدن به خاطر خرابی ساختمان . حالا هم سند را موکول کردن به سه سال دیگر خواهشا راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازنده مکلف است تعهدات قراردادی خود را ایفا کند و شما میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام ب تحویل مبیع بدهید و اگر واحد شما را به شخص دیگری فروخته می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
اگر در قرارداد خسارت تاخیر نادیه نیز پیش بینی شده باشد می توانید خسارت تاخیر خود را مطالبه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مفاد قرارداد اهمیت دارد بابت تاخیر خسارت درقرارداد تعیین نشد؟اگر به تعهدات طبق قرارداد انجام نداده الزام اورا به انجام تعهد بخواهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر در قرارداد خسارت قرار دادی وجود داره مطالبه کنید و اگر نبست در صورت ورود ضرر میتوانید خسارت مطالبه نمایید.
اما در خصوص سند دادخواست الزام به اخذ پایان کار، صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما با مشورت با وکیل
شکایت نمایید
و میتوانید هم آپارتمان و هم خسارات وجه التزام تأخیر در انجام تعهد و دیرکرد را مطالبه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید قرارداد بررسی شود و تعهدات دو طرف را مطالعه کرد