مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن ملک در زمان تعیین شده

با سلام و احترام
بنده ملکی رو خریداری کردم که درای مبایعه نامه با مهر و امضا بنگاه و امضا خریدار و فروشنده و شاهد است .

ما لفظی مشخص کردیم که 20 روز بعد از تاریخ نوشتن مبایعه نامه سند بزنیم و 90 درصد پول هنگام سند زدن پرداخت بشود.پول پرداخت شده اما میگن هنوز سند حاضر نیست و تقریبا 40 روز گذشته.
در مبایعه نامه قید شده طرفین تا آماده شدن سند صبر کنند.
از طرفی گفته شده طرفین اگر به وعده خود عمل نکنند باید روزی یک میلیون خسارت پرداخت کنند.

من میتونم شکایت کنم برای اینکه هنوز سند زده نشده یا حق شکایتی ندارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل اقدام و پیگیری است
دادخواست متناسب مطرح گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اولین اشتباه شما این بوده است که مدارک مالکیت را احراز ننموده‌اید و اقدام به پرداخت ثمن کرده‌اید لذا هر احتمال خطری برای شما در خصوص معامله وجود دارد بهتر است اظهارنامه به فروشنده ارسال و درخواست سند نمایید و پس از آن مطالبه مدارک زمین به طرفیت فروشنده مطرح کنید. قبل از آن می‌توانید جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید اظهارنامه بفرستید.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی شما بسیار قرارداد پر ریسکی تنظیم نموده‌اید اما

برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید تاریخ جدیدی مشخص و سپس اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون احراز مالکیت نباید اینکار. ا میکردید اظهارنامه برنید البته متن قراردادتان را باید مطالعه منم تا راهنمایی کنم چه دادخواستی بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای راهنمایی دقیق نیاز به مطالعه مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین می‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیزی تحت عنوان صبر کردن نداریم این لفط خودش اشتباه است و ممکن است کل قرارداد را مخدوش کند باید رویت شود اسناد و مدارک

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال اظهارنامه رسمی آمادگی خود برای پرداختی باقی مانده ثمن را اعلام و خواستار تنظیم سند شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای انتقال سند کنید