مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

با سلام.پدر اینجانب وصیتی داشت که همه وراث ان را تائید نموده و قبول دارند و زمینهای ایشان را ما وراث بین خود تقسیم کرده ایم ما میخواهیم زمین خود را بفروشیم با همان قولنامه ای که از وراث داریم ایا برای فروش به مشکل برنمیخوریم ؟ چون محضری به اسم ما نیست ولی وراث همه امضا کردن که میتونید زمین را بفروشید .و اینکه اگر برای سند زدن زمین وراث دیگر نیایند ایا این قولنامه قبول است که به دادگاه بتوان شکایتی کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمین موروثی است باید با رضایت بقیه وراث باشد تا به مشکل نخورید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر همه وراث تایید وامضا کردند خیر مشکلی ندارد براسند زمین هم اگر یکی وکالت کاری از همه داشته باشد نیاز به حضور همه نیست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله قولنامه معتبر میباشد.بله ابتدا مالکیت شما مشخص میشود سپس درصورت امتناع وارث می‌توان الزام آنها را درجهت تنظیم سند رسمی ازدادگاه خواست.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . اگر تقسیم نامه بین وراث وجود دارد و سهم هر کس مشخص هست و سایر همه ورثه هم رضایت دارند، قولنامه هم معتبره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است در آینده مشکل ایحاد خواهد شد

ابتدا باید انحصار وراثت انجام بشود و سپس باید تقسیم نامه تتظیم بشود یا مبایعه‌نامه فروش توسط تمام ورثه امضا گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه همه وراث امضا کردند مشکلی ندارد جهت سند زمین هم اگر یکی وکالت کاری از همه داشته باشد نیاز به حضور همه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همه وراث تایید وامضا کردند مشکلی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس ادامه دهید