مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

با سلام
قطعه زمینی زراعی توسط یکی از وراث به شخصی دلال به قیمتی پایین تر از عرف فروخته شده دیگر وراث چگونه می توانند زمین ارثی و عواید بهره بردای شده را از فروشنده و دلال پس بگیرند؟
با سپاس از کارشناس محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون اجازه وراث فروخته باشد و از بقیه وراث وکالت نداشته باشد بقیه وراث می تواند دادخواست ابطال معامله بدهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دخل و تصرف در اموال مشاعی نیازمند اذن همه مالکین است و میتوانید ابطال معامله را بخواهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر بدون اجازه سایر وراث فروخته باشد معامله قابل ابطال می‌باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دخل و تصرف در اموال مشاعی نیازمند اذن همه مالکین است و میتوانید ابطال معامله را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر معامله فضولی بوده می‌توانید آن را رد کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر سهم همه را فروخته باشد و شما تایید نکنید معامله باطل است و میتوانید اعلام بطلان معامله را از دادگاه بخواهید و سپس رفع تصرف

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دخل و تصرف در اموال مشاعی نیازمند اذن همه مالکین است و میتوانید ابطال معامله را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون اجازه سایر وراث فروخته باشد معامله قابل ابطال می‌باشد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درمعامله نیازمند اجازه همه وراث است اگر بدون اجازه فروخته ابطال معامله وخلع ید را از دادگاه تقاضا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دخل و تصرف در املاک مشاعی نیازمنداجازه همه مالکین است میتوانیدابطال معامله را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید مستندات بررسی گردد
و اگر وارث سهم خود را فروخته باشد ،
معامله صحیح و غیر قابل فسخ و غیر قابل ابطال می باشد ولی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع به این بستگی دارد که نماینده وراث با اجازه وراث فروخته است یا بدون اجازه آنها بوده . حسب مورد می توان دعوای کیفری یا حقوقی مطرح کرد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام به وکیل مراجعه و شکایت کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

مطالبه قدر السهم وراث بدید سهم براساس تقسیم ماترک مشخص بشه و فروش مال غیر شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به میزان فروش دارد اگر فراتر از سهم الارث خود را فروخته است شکایت کیفری فروش مال غیر و دادخواست حقوقی رد معامله و اعلام بطلان را علیه فروشنده و خریدار ثبت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بدون اجازه سایر وراث فروخته باشد معامله قابل ابطال می‌باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دخل و تصرف در اموال مشاعی نیازمند اذن همه مالکین است و میتوانید ابطال معامله را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید مستندات بررسی گردد و اگر وارث سهم خود را فروخته باشد ، معامله صحیح و غیر قابل فسخ و غیر قابل ابطال می باشد