مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

ایا برای فروش زمین ارثی میتوان به قولنامه اکتفا کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است رسمی با‌شد وگرنه با شرایطی بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله وراث می توانند با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به انتقال ملک قولنامه ای اقدام کنند.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بله... اما بهتر انتقال به طریق تنظیم سند رسمی در دفتر اسناد رسمی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

گواهی انحصار وراثت اخذ نمایید و با امضای کلیه ورثه امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال بسیار کلی می باشد و خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

با اجازه سایر وراث و وجود سایر شرایط بلی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برای فروش اموال موروثی حتما و حتما می بایست گواهی انحصار ورثه وجود داشته باشد وگرنه ممکن است بعدها برای خریدار چنین اموالی دردسروجود ورثه دیگر ایجاد شود حتی اگر تمام وراث پای آن برگ را امضا کنند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منعی ندارد . گواهی انحصار وراثت اخذ نموده و اقدام به فروش نمایید لیکن ضمن مبایعه نامه یا قولنامه قید نمایید معامله تحت این شرایط به قبول خریدار رسید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه در مورد ملک معارضی وجود نداشته باشه مشکلی نداره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا تحریر ترکه متوفی را انجام دهید . سپس از دادگاه محل تقاضای تقسیم ترکه نمایید .