مشاوره حقوقی رایگان - زمان دادرسی اعسار

سلام

در صورتی که برای دادخواست مبلغ سفته
درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدهم چه 1-مراحلی و چه 2-مدت به روند پرونده اضافه میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمان صدور حکم قطعی اعسار پرونده زمانبر می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همزمان با طرح دادخواست اعسار میتوانید بدوا تقاضای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام معمولا یک جلسه برای بررسی تمکن یا عدم تمکن مالی اضافه میشه البته از رای صادره ممکنه تجدید نظر خواهی صورت بگیره.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

زهرا سليماني

زهرا سليماني :

با سلام مرحله ي اثبات اعسار كه بايد دوتا شاهد مرد را حاضر كنيد مدتي هم كه اضافه ميشود كاملا بستگي به حجم پرونده هاي شهرتان دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود دو مرحله بدوی و تجدیدنظر در پیش رو دارید
بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقت رسیدکی صادر وقابل اعتراض نیز می باشد حداقل دو ماه

مینا احمدی

مینا احمدی :

معمولا ٣ تا ٦ ماه
رسيدگي بدوي و بعضي اوقات تجديد نظر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعسار را بعد از دادخواست یا همان راه با آن ارسال میکنید که استشهادیه نیز باید وجود داشته باشد مبنی در مالدار نبودن شما