مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام و عرض ادب.
بنده 180 میلیون سفته دارم و اسفندماه 97 واخواست زدم. دادخواست اولیه مطالبه وجه سفته و اعسار از هزینه دادرسی بود. پرونده وارد مطالبه وجه سفته نشد و چند جلسه برگزار شد که طرف مقابل نیومد جهت اعسار هزینه دادرسی اعسار پذیرفته نشد و اعتراض زدم قبول نشد. دادگاه تا برج 12 سال 98 مهلت داد هزینه دادرسی پرداخت کنم ولی نتونستم جور کنم. الان به هر زوری جور کردم و میخوام مجدد شکایت کنم. مد نظر من امضای ضمانت کننده پشت سفته ها هست. با توجه به اینکه 14 ماه از واخواست میگذره چجوری میتونم با استناد به شکایت قبلی هم از امضا کننده هم ضامن شکایت کنم.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

اگر شخص به عنوان ضامن پشت سفته ها رو امضا کرده باشه میتوانید علیه ایشون طرح دعوای مطالبه کنید
09136098441 رجاییان

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید برای مسئولیت ظهر نویس ها در فرجه قانونی واخواست شده باشد