مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی درباره اسانسور

سلام . آپارتمان ما 4 طبقه تک واحدی هست . دو واحد ما داریم. و دو واحد دیگه هم واسه کسی دیگه هست که شهرستان زندگی میکنه واحداشو داده مستاجر . اسانسور ایمنی نداشت و بتن زیر سقف اسانسور درحال ریزش بود . اینجانب هزینه کردم و چون خودم آنجا سکونت داشتم ایمنی و استاندارد اسانسور گرفتم . بابت اون دو واحد هیچگونه هزینه ای بمن نداده مالک اون دو واحد . من طبقاتشو قفل کردم . به نظرتون راه حل دیگری هم هست یا نه . میتونم برم شکایت کنم یا نه . شکایتم درچه موردی باشه . ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید ابتدا تامین دلیل می‌کردید و سپس از ایشان طی یک اظهارنامه مطالبه می نمودید و سپس شکایت می کردالان نیز می‌توانید اظهارنامه ارسال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اظهارنامه ارسال کنید در صورتیکه همکاری نکرد می توانید دادخواست بدهید و هزینه های خود را مطالبه کنید

یک وکیل :

با سلام دادخواست مطالبه وجه چنانچه مبلغ سهم ایشان تا بیست میلیون تومان است در شورای حل اختلاف و اگر مازاد بر بیست میلیون تومان است در دادگاه .مطالبه وجه مبنی بر مطالبه سهم مالک یا مالکین واحدها از تعمیرات قسمتهای مشاعی ساختمان . پیش از طرح دادخواست اظهارنامه ارسال و بصورت رسمی از ایشان مطالبه نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا قفل کردن طبقات جرم است اینکار را نکنید ثانیا دادخواست‌ حقوقی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا بهتر بود بود تامین دلیل می‌کردید ولی کماکان میتوانید دادخواست مطالبه وجه پرداخت شده را دهید