مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی و مشاعات

با عرض سلام و ادب
ما در آپارتمان چهار طبقه و 11 واحدی زندگی می کنیم آسانسور ما خراب شده و بر اساس نظر چندین متخصص و تکنیسین موتور
آسانسور باید عوض بشه، دو سه واحد برای هزینه همکاری نمی کنند و به سختی هزینه رو پرداخت می کنن، آیا راهکاری برای اخذ هزینه وجود دارد سایر واحد ها می تونن اقدام به نصب و راه‌اندازی کنن و به علت عدم پرداخت از سوی سایر واحد ها (3واحد) اقامه دعوا کنن و مانع استفاده آنها شوند؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا صورت جلسه نمایید تا
توسط مالکان امضا بشود و سپس باید دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تعمیر نمایید و از طریق دادگاه حسابشون و توقیف نمایید