مشاوره حقوقی رایگان - خراب شدن آسانسور

درود وقت بخیر .
آسانسور آپارتمان ما به مدت دو ماه گاهی درست و گاهی خراب بوده است و مدیر ساختمون به هر دلیلی نسبت به درست شدن آن کوتاهی کرده.
روزی یکی از خانم های ساختمان در آسانسور گیر می‌کند و در ساختمان به غیر از همسر این خانم کسی نبوده و با ترس و جیغ همسر خود را مطلع میکند . شوهر خانم در را با زور و اهرم باز میکند.
سوال اینجاس دری که تا حدودی آسیب دیده خرج آن با چه کسی است.
مدیر
شخصی که در را به زور باز کرده
تمامی اعضا

خواهش میکنم جواب بدهید.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید کلیه مالکان در این خصوص اقدام کنند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برعهده تمامی مالکین میباشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا بر عهده تمام مالکین است مگر اینکه شخص خاصی مرتکب تقصیر شده باشد.