مشاوره حقوقی رایگان - انفجار آتش سوزی واحد مسکونی

باسلام احترام خسته نباشید چند سوال از وکلای محترم درباره آتش سوزی دارم راهنمایی میخوام . یک مالک یک واحد زیر زمین به شخصی مسکونی اجاره داده قابل هیچ امکانات رفاهی و ایمنی برای سکونت نبوده در اثر نشت گاز آتش سوزی و باعث مرگ پدر خانواده شد آیا موجر در برابر آتش سوزی مقصر به پرداخت خسارات به مستاجر هست . سوال دوم نظریه آتش نشانی نشتی گاز از آبگرمکن باعث انفجار وآتش سوزی شده آیا شرکت گاز پرداخت مسئول پرداخت خسارات ودیه هست

پاسخ ها :

فوت مستاجر در اثر نشتی گاز تقصیر موجر در فوت مستاجر در اثر گازگرفتگی