مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد گازگرفتی منجر به فوت مستاجر و محکوم شدن صاحبخانه بدلیل عدم رعایت اصول ایمنی ساختمان

با سلام لطفا اگر واقعا کسی میتونه کمکم کنه

چندین سال قبل خونه اجاره کردیم و مادرم من و خواهرم رو گاز خفه کرد مادرم فوت شد من و خواهرم زنده موندیم کارشناس اداره گاز و آتشنشانی صاحبخانه رو مقصر شناختن ولی از بس نفوذ و ثروت داره خون مادرم رو پامال کرده من دنبال یک وکیل خداشناس هستم که پرونده رو ادامه بده بخدا دستم خالیه حق وکالت رو حاضرم دوبرابر بپردازم اما بعد از موفق شدن تو پرونده همه هم میدونن صاحبخانه مقصر اصلی هستش و باید دیه بده خیلی راحت میشه ثابت کرد اما کار من نیست کار یک وکیل خداشناس و نترس هست که پدر قضات متخلف رو بتونه در بیاره و میخوام بدونم پولی که بیمه مسئولیت بابت کفن و دفن بخاطر گاز گرفتگی میده دیه محسوب میشه یا ربطی نداره

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اولا باید مدارک بررسی بشه و بعدا اعلام بشه نحوه وکالت و اینکه مبلغ کفن و دفن دیه محسوب نمیشه.