مشاوره حقوقی رایگان - چک امانی

باسلام. بنده 3 ماه پیش چکی را به مبلغ 15 میلیون تومان به سازنده ساختمان خود در حالی که دسته چک سازنده تمام شده بود برای خرید سنگ داده ام. چک را به صورت امانی به او دادم و رسیدی با دستخط خودش و امضا و اثر انگشت خود با شرح " این چک بابت خرید سنگ ساختمان آقای ع.ن می باشد و به صورت قرض الحسنه است"
تاریخ چک یک ماه دیگه می باشد و قصد پاس کردن چک را ندارد. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

متنش مبهم هست اگر برای خرید باشه اونو خرج میکنه خودش. اینجا امانی بودن قید نشده ولی میتونی از سازنده شکایت کنی

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، چک پرداختی فاقد وصف امانیست و بعنوان قرض الحسنه به سازنده ساختمان جهت خرید مصالح (سنگ) پرداخت شده است و چنانچه در سررسید وصول نگردد مشمول صدور چک بلامحل خواهد شد . پرداخت کننده قرض ، صرفاً حق طرح دعوی استرداد قرض الحسنه را بر علیه سازنده (دریافت کننده قرض الحسنه) در شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده خواهد داشت .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولاموضوع امانی بودن چک منتفی است ثانیا شما فقط می توانیددادخواست مطالبه وجه بدهید.موفق باشید