مشاوره حقوقی رایگان - منع تحصیل

سلام خسته نباشید
خانم بنده تو پرونده تمکین محکوم شدن به تمکین الان من درخواست منع تحصیل ایشونو دادم از طرفی هم تو عقدنامه اجازه تحصیل به خانومم دادم با این وجود درخواست منع تحصیل دادم خانومم منع تحصیل میشن؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " این سوال را برای مرتبه چندم است که می پرسید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود-. با توجه به اینکه ضمن سند نکاحیه اجازه تحصیل به همسر اعطا نموده اید امکان منع ایشان از تحصیل وجود ندارد مگر اینکه اثبات نمایید که تحصیل ایشان به زندگی مشترک آسیب رسانده و موجب بروز مشکل در ادامه زندگی مشترک بدین جهت گردیده که با توجه به اینکه حفظ کانون خانواده در راس همه این موارد می باشد دادگاه در صورت احراز حتی علی رغم شرط نسبت به منع زوجه از ادامه تحصیل اقدام خواهد نمود.