مشاوره حقوقی رایگان - چک کردن همیشگی دوربین مداربسته

من تو مجتمعی زندگی میکنم که مدیر ساختمان هر رفت و امدی رو چک میکنه چند روز پیش من و همسرم تو اسانسور بودم که درب اسانسور بد باز شد و بعد از مدتی مدیر ساختمان تو پی وی شخصی فیلم اسانسور که من و همسرم بودیمو گذاشت و تهدید کرد شما وحشیانه درب را باز کردید و تهدید به پخش کلیپ در گروه ساختمان کرد
سوال بنده این هست که ایا این مدیر بی لایق اجازه داره که تمامی رفت و امد ها رو بطور شبانه روزی چک کن چون تصاویری از همسر بنده بوده مگر بدون اجازه مقام محترم قضایی ایشون میتونن همیشه دوربین ها رو چک کنن پس حریم خصوصی چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دوربین اگر در مشاعات باشد بله . اما اکر دوربین در فضای ملک شخصی و یا ملک مورد تصرف شما باشد نمیتواند وارد حریم خصوصی شما شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتواند چک کند و هیچ مشکلی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دوربین در مشاعات قابل بررسی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فیلم دوربین مداربسته ساختمان خصوصی نیست