مشاوره حقوقی رایگان - چک کردن دوربین مداربسته توسط مدیر ساختمان

سلام، وقت شما بخیر. آیا مدیر ساختمان میتونه دوربین رو چک کنه ورفت وآمد مردم رو کنترل کنه ببینه کی چندتا مهمون میاد خونه اش یا چند نفر در یک واحد رفت و آمد میکنند.آیا این تجاوز به حریم خصوصی به حساب نمیاد.ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چک کردن دوربین مداربسته توسط مدیر ساختمان هرچند کار زشت و ناپسندی است ولی جرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان چنین حقی ندارد.
در عمل اگر تصویر دوربین دست مدیر باشه ممکن است چنین اتفاقی پیش بیاد