مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین وکالت داده شده به پدر

با سلام عرض ادب و احترام بنده زمین کشاورزی دارم که چند سال پیش به خاطر که شهرستان بودم نمیتونستم پیگیر کارای اداری باشم وکالت دادم به پدرم متاسفانه امسال که پدر بنده فوت شدن متوجه شدم پدرم زمین بنده به صورت قولنامه ای که مهر شورا پاش هست به یک نفر به مبلغ 300 میلیون فروخته که از قضا مبلغ 120 میلیون از 300 میلیون باقی مونده و بخاطر لفت دادن خوده شخص بوده مبلغ در این 3 سال پرداخت نکرده در ضمن سند زمین به اسم بنده هست و حال که پدر فوت شده وکالت باطل شده الان بنده برای اینکه حق واقعیم از زمینم بگیرم چکار باید کنم چون ارزش ان زمین خیلی زیاد هست چون بیشتر زمین لب جاده هست و 300 میلیون مبلغ ناچیزی بوده و من خیلی برای زمینم زحمت کشیدم ممنون میشم اگه که راه مفیدی هست راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اسان نظر دقیق به توان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در زمان انجام مورد وکالت وکیل زنده بودند حدود وکالت باید بررسی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی قرارداد میباشد

یک وکیل :

با سلام نیاز به بررسی مفاد قرارداد و وکالتنامه دارد و اینکه ایا مرحوم در وکالتنامه حق فروش ملک را داشته اند یا خیر

مینا احمدی

مینا احمدی :

تقاضاي ابطال معامله را بفرماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی دادخواست ابطال معامله بدهید و معامله را باطل کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر وکالت در فروش دادید انتقال صحیح است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای فروش مورد وکالت داده بودید در زمان حیات پدرتان انجام شده وشما فقط باید بقیه پول را مطالبه کنیداگروکالت نداده بودید که میتوانید ابطال معامله را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است