مشاوره حقوقی رایگان - متهمی که فرار کرده

باسلام و خسته نباشید
قبلا از وکلای محترم در مورد فرار متهم چک سئوال نموده ام الان میخواستم بدونم با توجه به اینکه تعداد شاکی های متهم فراری بیش از پانزده نفر هستیم و مبلغی بیش از پانزده میلیارد تومان حکم دادگاههای حقوقی در زمینه چک داریم باز هم همچنان نمیشود از طریق پلیس اینترپل متهم را پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پلیس ایننترپل تنها در مواردی از قبیل مباحث امنیتی ورود می یابد
ولاغیر

یک وکیل

سلام" همانطور که در پاسخ به سوال قبلی بطور مفصل بدان اشاره شد ، وظایف پلیس بین المللی (اینترپل) در خصوص همکاری با پلیس کشورها به منظور استرداد مجرمین است و نه بدهکاران دعاوی مالی و حقوقی .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در مراجع قضایی مفسد اقتصادی بودن وی محرز گردد،بلی.یاالله