مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و واژینیسموس

با سلام
من مدت 5 سال هست که ازدواج کردم و به دلیل بیماری واژینیسموس همسرم تا الان موفق به ایجاد رابطه نشدیم.
حدود 5 ماه هست که برای درمان اقدام کردیم اما ایشون اصلا جدی نمیگیره و انگار براش مهم نیست. از طرفی به عنوان مهریه 6 دانگ منزل مسکونی بنام ایشان شده و تعدادی هم سکه و طلا در مهریه دارند.
اگر کار به دادگاه بکشه آیا میتونم منزل را ازش پس بگیرم یا طلب وجه آن را بکنم؟ با تشکر،ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است وکیل بگیرید و طالاعات بیشتری در اختیار وکیل قرار بدهید، موضوع کاملاً تخصصی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

واژینیسموس نام یک بیماری زنانه است که بر توانایی جنسی زنان در رابطه زناشویی تاثیر منفی می‌گذارد . در این بیماری، عضلات مهبل یا واژن دچار تنش شدید می‌شوند و درد ناشی از این حادثه، رابطه زناشویی را غیرممکن می‌کند.

علاوه بر ان واژینیسموس یک اختلال جنسی است که سبب ایجاد مقاربت دردناک می‌شود. زنانی که این مشکل را دارند، در هنگام رابطه زناشویی دچار درد شدیدی می‌شوند که علت آن معمولا انقباض شدید عضلات کف لگن است.

اغلب این اسپاسم‌ها به دلیل عوامل روحی و روانی است؛ یعنی به علت وجود یک سری اختلالات مانند اختلالات اضطرابی مانند افسردگی، اضطراب، سابقه یک رابطه زناشویی دردناک یا سابقه باورهای .. دوران کودکی و یا باورهای نادرست در مورد رابطه زناشویی که یک زن از اطرافیان و دوستانش شنیده است

ترس بیش از حد از همسر به دلیل خشونت‌های او و سایر مسایل روحی روانی دیگر هم می‌تواند به‌طور ناخودآگاه و ناآگاهانه منجر به انقباض عضلات کف لگن و ایجاد درد ‌شود.

معمولا در این اختلالات جنسی به ندرت پای علت‌های جسمی در میان است و در این زمینه هم به نظر نمی‌رسد که علل جسمی نقشی داشته باشند. ضمن اینکه بیشتر این افراد با روان‌درمانی بهبود می‌یابند و مشکل‌شان حل می‌شود.

نتیجه اینکه >

چنانچه بیماری جنبه جسمی داشته باشد بنحوی که مانع از امکان یک رابطه جنسی عادی و یا عمل جنسی با رضایت و توام با لذت باشد

و افاده عیوب زنانه بکند امکان فسخ و حصول خواسته شما با بهرمندی از کمک های تخصصی وکیل مجرب را خواهد داشت .