مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی قانونی

سلام وقت به خیر ببخشید من برای عدم تمکین شب زفاف کارم به دادگاه کشید با نامه سلامت بکارت شاکیم مدعی شد که من بیماری دارم که مانع مقاربت میشه ولی هیچ بیماری ای ندارم فقط ترسیدم شب عروسی نامه ی پزشکی قانونی م نوشته واژینیسموس یعنی همون ترس از رابطه جنسی حالا طرف اعتراض زده در نامه معرفی به کمیسیون پزشکی قانونی نوشته ایا فرد دارای بیماری مقاربت هست یا نه آیا قابل درمان است یا خیر ایا مسبوق به سابقه هست یا خیر ایا در کمسیون پزشکی قانونی مجددا معاینه صورت میگیرد یا فقط مصاحبه اس ؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید معاینه مجدد انجام میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجددا معاینه های مربوطه انجام می پذیرد نگران نباشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر مشکل و بیماری جنسی ندارید هیچ مشکلی وجود ندارد به کمیسیون پزشکی بروید و معاینه مجدد شوید تا ادعای شوهرتان رد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است آری معاینات مجدد صورت خواهد گرفت
....